Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα μέλη του Συλλόγου και όχι μόνο και σε συνέχεια της πλούσιας πολιτιστικής δράσης του Συλλόγου μας, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 το απόγευμα, ο Σύλλογος Ισαραίων τιμώντας έναν πνευματικό Ισαραίο, τον πατέρα Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Ζιόμπολα, παρουσίασε το πλούσιο συγγραφικό του έργο, σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία μας (Ερμού 64, 4ος όροφος).
Αρκετές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες , οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου, κ.κ. Γ. Μεντής και Η. Αποστολόπουλος, ο Δ/ντης της εφημερίδας «Νέα της Μεγαλόπολης» κ. Κ. Φίλανδρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Χρουσαίων κ. Δημ. Παπαθανασίου, άκουσαν τις περιγραφές των βιβλίων και μονογραφιών του Πανοσιολογιότατου Ισαραίου, ο οποίος αναφέρθηκε με θάρρος και ειλικρίνεια στο πλούσιο συγγραφικό του έργο.
Ο π. Νεκτάριος προσέφερε βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου για την ενίσχυση του Συλλόγου και έδωσε υποσχέσεις για συνέχεια ανάλογων εκδηλώσεων, που είναι για όλους ευλογία στους δύσκολους καιρούς ηθικής και πνευματικής πενίας που διανύουμε!
Την παρουσίαση της εκδήλωσης και την επιμέλεια του οπτικού υλικού, την είχε το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Φ. Σιώρης και όλα τα μέλη του Δ.Σ., φρόντισαν για την υλοποίηση αυτής της πνευματικής εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τον π. Νεκτάριο και όλους τους παρευρισκόμενους!
 
© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.