ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 2021

Το  Δ.Σ του Συλλόγου μας , εύχεται  ολόψυχα σε  όλα τα μέλη του ιστορικού μας Συλλόγου και σε όλους τους  Ι σ α ρ α ί ο υ ς  στην Ελλάδα και απανταχού  σε όλη την  Υφήλιο  ,  Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά με Υγεία και Αισιοδοξία!

 Α.  Το Πάσχα  στο Ίσαρη:

Η  Άνοιξη  με τις μυρωδιές, τα χρώματα και τις προχωρημένες φουσκοδεντριές της έφθασε!

ΠΑΣΧΑΛΙΑ

Στο πανέμορφο χωριό μας  μέσα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του covid 19 τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας της υγείας των συγχωριανών μας και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! 

ΠΑΣΧΑ 01  ΠΑΣΧΑ 03

Δεν υπήρξαν επισκέπτες στο χωριό και η χαρμολύπη της Μεγάλης Εβδομάδας έδωσε κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια στους πιστούς που βρέθηκαν σε όλες τις ακολουθίες των Αγίων Παθών!

Ο Επιτάφιος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στολισμένος με αγάπη έδειχνε το θείο δράμα και η Ανάσταση του Κυρίου λάμπρυνε τις καρδιές όλων, μικρών και μεγάλων στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία που βιώνουμε, δυστυχώς!

ΠΑΣΧΑ 13  ΠΑΣΧΑ 08  ΠΑΣΧΑ 07  ΠΑΣΧΑ 09  

Το Χριστός Ανέστη εψάλλει μεγαλόπρεπα από τον πατέρα Κωνσταντίνο που άρχισε τη λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου στις 7:30μμ για να κάνει Ανάσταση και στο Βάστα αμέσως μετά.  Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και περιορισμοί.

Β. Το Ανοιξιάτικο  Πανηγύρι  του χωριού μας: 

Το  Μαγιάτικο πανηγύρι  του Μάη-Νικόλα (γιορτάζεται στις 9 Μαΐου) που διοργανώνει ο Σύλλογός μας, δεν θα πραγματοποιηθεί  για 2η χρονιά αναβολής φέτος , στην πανέμορφη τοποθεσία της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στα  «Κοτρώνια».

ΜΑΗΝΙΚΟΛΑ 00  ΜΑΗΝΙΚΟΛΑ 04  ΜΑΗΝΙΚΟΛΑ 05  ΜΑΗΝΙΚΟΛΑ 07

Επιθυμία της Διοίκησης του Συλλόγου μας, που εορτάζει φέτος τα 87 χρόνια από την ίδρυσή του, είναι να πραγματοποιηθεί θεία λειτουργία στο γραφικό ξωκκλήσι με τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας!

Γ. Συντήρηση Προσκυνήματος Κοσμά του Αιτωλού στην Κρύα Βρύση:

Με την ευλογία του π. Νεκταρίου Ζιόμπολα και με δαπάνες του Συλλόγου και μετά από την απαραίτητη επίβλεψη στον χώρο, ανακοινώνουμε την ανακαίνιση-καθαρισμό στην Κρύα Βρύση. Σκοπός του Συλλόγου η  επαναλειτουργία του Προσκυνήματος.

ΚΟΣΜΑΣ 1  ΚΟΣΜΑΣ 2  ΚΟΣΜΑΣ 3  ΚΟΣΜΑΣ 5

Δ. Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ισαραίων:

thumbnail SFRAGIDAΑπό 10 Μαΐου 2021 και μέχρι την επόμενη Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση το Δ.Σ. του Συλλόγου αλλάζει μορφή.

Νέος Πρόεδρος ο Αλέκος Γρηγορίου, Αντιπρόεδρος η Σούλα Λάμπρου, Γεν. Γραμματέας ο Γιώργος Σιώρης, Ταμίας ο Παν. Λάμπρου

και μέλη οι: Ρένα Λάμπρου, Γιάννης Σμυρνής και Χάρης Ασημακόπουλος.

Προσφορές:

Ο Γιώργος Σιώρης προσέφερε 100 ευρώ στην μνήμη του πατέρα του Φώτη Ευθ. Σιώρη (1932-2010), για τα 11χρονα από το θάνατό του το Μ.Σάββατο του 2010.-

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.