Το  Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους απανταχού της  Γης  Ι σ α ρ α ί ο υ ς  ένα  ευχάριστο και καλό Φθινόπωρο 2021 με υγεία και χαρές.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 20211003 0  ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 20211003 1

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 20211003 2  ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 20211003 3

Την Κυριακή 3/10/2021 στα Γραφεία του ιστορικού μας Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ισαραίων «Ο Άγιος Νικόλαος», το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος:                         Γρηγορίου Αλέξανδρος (alekos.k.g.@hotmail.com)

Αντιπρόεδρος:                  Λάμπρου Αθανασία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Γενικός Γραμματέας:        Σιώρης Γιώργος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Ταμίας:                             Λάμπρου Παναγιώτης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Μέλη:                                Ζορμπάς Γεώργιος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

                                         Λάμπρου-Ζιόβα Ειρήνη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

                                         Ντέρου-Δανοπούλου Ακριβή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Αναπληρωματικό μέλος: Σμυρνής Γιάννης

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

                                        Αποστολόπουλος Ηρακλής

                                        Κυριαζή Αθανασία

                                        Χαραλαμποπούλου Κατερίνα

Αναπληρωματικοί:

                                        Ασημακόπουλος Χαράλαμπος

                                        Μαντέλου Βασιλική

Ευχές για κάθε επιτυχία για το καλό του Συλλόγου μας και για την προκοπή του αγαπητού μας χωριού!

Λοιπά νέα:

 • Στις 29 Αυγούστου λειτουργήθηκε το ξωκλήσι του Άγιου Ιωάννη στο Ίσαρη με τη δέουσα ευλάβεια.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 02

 • Στις 3 Σεπτεμβρίου ο Άγιος Νεκτάριος με αρκετούς πιστούς και με τις ευλογίες του παπα-Κωνσταντίνου.

ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

 • Στις 7 /9 στους Χράνους έγινε σύσκεψη από τη Δημαρχία Μεγαλόπολης και με την παρουσία του προέδρου του Ίσαρη κου Νίκου Κερασιώτη για το σχεδιασμό έργων του Δήμου για τις πυρόπληκτες περιοχές
 • 20210909 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 03.  20210909 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 04
 • Στις 8/9/2021 στο ΄Ισαρι έγινε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο για την Αποκατάσταση των δρόμων από το Χωρέμη μέχρι του Βάστα.
 • 20210909 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 01  20210909 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 02

Γάμοι – Βαπτίσεις:

 • Στις 10/9/2021 ο Αποστολόπουλος Γεώργιος του Ηρακλή και της Μαρίας, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Κοκκίνη Βασιλική του Χρήστου και της Παναγιώτας, στο Δημαρχείο Χαλκίδας.

      Τους ευχόμαστε Βίον Ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

 • Στις 28 Αυγούστου2021 ο Θανάσης Κων. Ασημακόπουλος και η Βιβιάννα Αθαν. Μαριόλα βάπτισαν την κορούλα τους στην Αγία Θεοδώρα. Το όνομα αυτής Βαλεντίνα!

      Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να την καμαρώνουν, όπως επιθυμούν!

Πένθη:

 • Απεβίωσε στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σταμάτης Πρίφτης σε ηλικία 93 ετών σύζυγος της Βάσως Μεντή και γαμπρός του Γ. Μεντή.
 • Στις 24/9/2021 έγινε στο ΄Ισαρη η κηδεία της πολυαγαπημένης Βούλας Καλοβυρνά, ετών 76. Η Βούλα (Σταυρούλα) ήταν κόρη του Παναγιώτη Μεντή και της Γιαννούλας και η γιαγιά της Σταυριανή ήταν αδελφή του Σιορ – Νικήτα, πρώην Δημάρχου Λυκόσουρας. Στην κηδεία παρευρέθη πλήθος πιστών, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης καθώς και δημόσια πρόσωπα του τόπου. Ευλόγησε ο πατέρας Ιερεμίας με την παρουσία του Ιερατείου της Μεγαλόπολης και τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Ζιόμπολα. Τον επικήδειο εκφώνησε ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Σιώρης που μεταξύ άλλων είπε: «Παρά τα τεράστια προβλήματα με την υγεία σου αγαπητή Σταυρούλα δεν παρέλειψες να ενδιαφέρεσαι για τα κοινά και να τα υπηρετείς με επιτυχία. Ασχολήθηκες με τα προβλήματα του χωριού μας από τη θέση της Προέδρου και από διάφορες διοικητικές θέσεις βοήθησες το Σύλλογό μας στην εκπλήρωση των σκοπών του. Σε διέκρινε η θέληση για προσφορά, η τιμιότητα, η φιλοξενία και η συμπόνοια. Αρετές που μας αφήνεις να σε θυμόμαστε για πάντα».

Προσφορές:

 • Ο Γεώργιος Μεντής πρόσφερε στη μνήμη του γαμπρού του Σ. Πρίφτη 50 ευρώ και ο Θεόδωρος Μεντής στη μνήμη του ιδίου εκλιπόντος 50 ευρώ στο Σύλλογο και τους ευχαριστούμε.
 • Ο Θανάσης Φωτόπουλος πρόσφερε 20 ευρώ στο Σύλλογο.
 • Ο Γεώργιος Φωτ.Σιώρης πρόσφερε αντί στεφάνου για την κηδεία της πολυαγαπημένης Βούλας  Καλοβυρνά 50 ευρώ. Αιωνία της η μνήμη!
© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.