ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας,  εύχεται στα μέλη του Συλλόγου μας, σε όλες τις  Ισαραίες  και σε όλους τους  Ισαραίους  στο  Ίσαρη,  στην Αθήνα και απανταχού της Υφηλίου, το νέο έτος  του 2023 να φέρει Υγεία, Τύχη, Αγάπη, Αισιοδοξία, Ευδαιμονία και Ειρήνη.

2023 year

ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ  ΙΣΑΡΗ

  • Οι μεγάλες και λαμπερές γιορτές Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς -Φώτων πέρασαν! Ο ήπιος γλυκός χειμώνας επέτρεψε σε αρκετούς επισκέπτες να έλθουν στο Ίσαρη για τις γιορτές! Οι Ξενώνες του χωριού μας ήταν γεμάτοι κόσμο από επισκέπτες και λίγους ντόπιους.
  • Το φυσικό έλατο στην κεντρική πλατεία του χωριού στολίστηκε χριστουγεννιάτικα και φέτος από τον πρόεδρο του χωριού μας Nίκο Κερασιώτη.
  • Η πλατεία, το προαύλιο της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου καθώς και η πανέμορφη κεντρική βρύση φωταγωγήθηκαν εορταστικά και επιμελημένα από το Σύλλογό μας και φωτογραφήθηκαν από επισκέπτες, ενώ υπήρχαν αναρτήσεις στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης  με ευχές και δρώμενα του χωριού.

εικόνα Viber 2022 12 25 01 28 18 342

  • Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο και ο ακάματος παπα-Κωνσταντίνος πρωτοστάτησαν σε όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις!

20230101

  • Ένας πίνακας της συμπατριώτισάς μας και εξαιρετικής εικαστικού Τόνιας Ασημακοπούλου, δώθηκε ως δώρο από τη ΔΕΕΠ Αρκαδίας στον Πρωθυπουργό, ως ανάμνηση από την επίσκεψη του στην Τρίπολη στις 5 Δεκεμβρίου 2022 (https://toprotoselido.gr/to-doro-tis-deep-arkadias-ston-prothypoyrgo/).

Το δώρο της ΔΕΕΠ σε Μητσοτάκη 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Σας καλούμε στη Γιορτή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 12:00 στα Γραφεία του Συλλόγου, οδός Ερμού 64, Αθήνα, 4ος όροφος. Την πίτα θα ευλογήσει ο αξιαγάπητος Ισαραίος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ζιόμπολας!
  • Η φετινή χρονιά θα είναι σημαντική μιας και θα υπάρξουν την άνοιξη του 2023 εκλογές για το Σύλλογό μας, εκλογές για το Ελληνικό Κοινοβούλιο και αργότερα το φθινόπωρο εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τα μέλη θα ενημερωθούν για όλα, διαβάστε τα νέα μας στο FB, διαβάστε το υλικό της πλούσιας ιστοσελίδας μας www.isari.gr, αλλά το πλέον απαιτούμενο μήνυμα παραμένει να αντιληφθούν τα μέλη αφενός την αναγκαιότητα της καταβολής των ετήσιων συνδρομών και αφετέρου την πραγματοποίηση χορηγιών, ώστε ο Σύλλογός μας να μπορεί να στέκεται αρωγός και μπροστάρης στους σκοπούς τους οποίους κλήθηκε να υπηρετήσει με την ίδρυσή του, στο «ύψος» που του αρμόζει 88 έτη από την ίδρυσή του.

Θυμίζουμε ότι το ΙΒΑΝ του λογαριασμού στην ALPHABANK είναι:  GR53 0140 1190 1190 0232 0004 451 .

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

  • Ο Μιχάλης και η Κατερίνα Γεωργίου απέκτησαν το πρώτο τους αγόρι. Ο Μιχάλης είναι γιός του Σαράντου Γεωργίου.
  • Ο Αποστολόπουλος Γεώργιος του Ηρακλή και η Κοκκίνη Βασιλική του Χρήστου, απέκτησαν ένα αγοράκι.

Στους ευτυχείς γονείς και συγγενείς ευχόμαστε να τους ζήσουν, να είναι γερά και καλότυχα.

ΔΩΡΕΑ

στον Σύλλογο ποσού 1.000 ευρώ εις μνήμην της ΕΛΕΝΗΣ ΤΖΕΜΗ που έκλεισε ένα χρόνο από την κοίμησή της.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί πολύ!

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.