Το  Δ.Σ του Συλλόγου μας, εύχεται ολόψυχα σε όλα τα μέλη του και σε όλους τους Ισαραίους  στην Ελλάδα και σ’ όλη την Υφήλιο, Καλή Άνοιξη και ακόμα καλύτερο Καλοκαίρι 2023!

ANOIXH

ΠΑΣΧΑ του 2023 στο Ίσαρη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος το Άγιο Πάσχα στο χωριό μας. Οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες με τους φίλους και τους επισκέπτες έδωσαν ζωή στο χωριό μας.

Στον περικαλέστατο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου τελέστηκαν με βαθιά κατάνυξη οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος.

Οι Ακολουθίες του Νυμφίου, το Ιερό Ευχέλαιο, η Ακολουθία του Νιπτήρος, η Ακολουθία των Αγίων Παθών, η Αποκαθήλωση, η Ακολουθία και η περιφορά του Επιταφίου

 EPITAFIOS 00 EPITAFIOS 02 EPITAFIOS 03 EPITAFIOS 04

με αποκορύφωμα των Ιερών Ακολουθιών το Μ. Σάββατο, την υποδοχή του Αγίου Φωτός μετά την έγκαιρη μεταφορά του μέσω του Θόδωρου Σμυρνή από την Μεγαλόπολη, την Ακολουθία της Αναστάσεως και την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τελέστηκαν παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών και κατοίκων του χωριού.

ANASTASI 00 ANASTASI 01 ANASTASI 03

ANASTASI 04 ANASTASI 05 ANASTASI 06

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΑΗ-ΝΙΚΟΛΑ, το Ανοιξιάτικο  Προσκύνημα  του χωριού μας

Το  Μαγιάτικο προσκύνημα  του Αγίου Νικολάου που διοργανώνει ο  Ιστορικός Σύλλογός μας,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Μαϊου 2023, στην πανέμορφη τοποθεσία της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στα «Κοτρώνια».

MAHNIKOLAS

Θεία Λειτουργία, αρτοκλασία, κέρασμα γουρνοπούλας από το Δ.Σ., κρασί και αναψυκτικά. Επιθυμία της Διοίκησης είναι να διοργανωθεί  ημερήσια εκδρομή με πούλμαν από Αθήνα για το Ίσαρη. Έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες  και η  νέα Διοίκηση εύχεται σε όλες και σε όλους  κάθε καλό  και με τις ευλογίες του Αγίου Νικολάου, να γιορτάζουμε με υγεία και χαρά, διατηρώντας την παράδοση  τόσων πολλών χρόνων.

ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ

  • Ο Σύλλογός για τις ανάγκες του Ιατρείου του Ίσαρη αποφάσισε τον ελαιοχρωματισμό του χώρου, καθώς και τη προσφορά θερμάστρας για τον χειμώνα.
  • Επίσης προέβη στην ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου με την τοποθέτηση συρματοπλέγματος καθώς και το κλάδεμα επικίνδυνου για την ασφάλεια των συμπατριωτών μας δέντρου.

SCHOLEIO 01 SCHOLEIO 05 SCHOLEIO 06

Επισημαίνεται για ακόμα μία φορά η επιτακτική ανάγκη του καθαρισμού από ξερά χόρτα, δρόμων, κοινόχρηστων χώρων και αυλών για τη πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι συμπατριώτες μας θα ανταποκριθούν στο αυτονόητο αυτό κάλεσμα.

oikopeda katharismos 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στις 23/4 στον Ι. Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Υμηττού η Αθανασία Κυριαζή του Ιωάννη και ο Βασίλης Παρπαΐρης του Νίκου βάπτισαν το δεύτερο παιδί τους Νικόλαο, το όνομα ευτυχή παππού. Να το χαίρονται και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν!

ΔΩΡΕΑ

Ο Δημήτριος Ευθ. Σιώρης από Οττάβα, προσφέρει στο Σύλλογο 1.000 ευρώ στη μνήμη των πολυαγαπημένων του αδελφών Φώτη Σιώρη (+2010) και Λεωνίδα (Louis) Σιώρη (+2021).

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.